UUTISET


 

Asiakkaalle luovutettiin 29.7.2021 MOWI 1050WD metsäperävaunuja P30T liikeratanosturi. Keskeisin valintakriteeri oli ruotsalainen laatu yhdistettynä ominaisuuksiin, joita muilla ei ole.

Syksyn tilauksia kirjataan kovaa vauhtia. Muutamia tuotteita on tulossa varastoon. Varastomallien ennakkotilaajille merkittäviä etuja. Varastokoneet saapuvat syyskuussa.

Kauttamme on saatavilla juuri Suomen olosuhteisiin suunniteltu puutavaraperävaunu AH-560 tai vaihtoehtoisesti juuri sinun toiveiden mukainen ratkaisu.

Mowi metsäperävaunun ja -nosturin koeajopäivä Leivonmäelle 6.6.2021 klo 12-15 Hyvän Mielen Kyläkaupalla.

Olemme laajentaneet ja uudistaneet tarjottavia joustavia ja luotettavia rahoitusratkaisuja. Meillä on nyt tarjota ratkaisut yrittäjille ja myös kuluttajille, niin pieniin kuin suurempiin hankintoihin.

FTG MOWI KOEAJOPÄIVÄ Luhangan torilla 15.5.2021 klo 10-13 Paikalla paljon muuta mukavaa nähtävää ja ostettavaa. mm. Jokitan LP-Laiturit ja hälytinlaitteet, vuokrattavat vapaa-ajan laitteet, sammutinhuolto, Lähitori, peräkonttikirppistä sekä tietysti paikkakunnan mahtavat yritykset ja heidän palvelut! www.luhanka.fi

FTG MOWI KOEAJOPÄIVÄ RUTALAHDESSA 1.5.2021 klo 9-15 Rautsillantie 10 41710 RUTALAHTI #metsäperävaunu #ftgmowi #nosturi #liikeratanosturi #mowi #joutsa #rutalahti #toivakka

Koeajopäivä 22.4.2021 klo 11-13 Joutsassa, Jokita Oy pihalla osoitteessa Höylätie 4 19650 Joutsa. Mahdollisuus testata FTG Mowi metsäperävaunua ja liikeratanosturia, todellinen premium tuote!
Samalla esillä Jokitan edustamia LP-Laitureita sekä mahdollisuus huollattaa sammutin!

Nyt on mahdollisuus testata FTG MOWI 10 t kärryä, joka on varustettu automaattisella rullavedolla. Nosturina P30T liikeratanosturi, sähköisellä ohjauksella ja minivivuilla. Sovi koeajosta ja tule testaamaan. Olemme varmoja siitä, että testin jälkeen teidät kuinka helppoa ja vakaata voi lastaaminen olla.