UUTISET


 

Nopeaan toimitukseen FTG metsäperävaunu nosturilla. FTG Moheda M91 K31T sopii hyvin pienempään traktoriin. Nosturin öljyvirran tarve on vain 25-35 lit/min ja ulottuvuutta 6,5m. Nosturia on helppo ohjata 2 vipuisella mekaanisella ohjauksella, jossa sähkönapeilla yletin, koura ja tukijalat. Lisäksi metsäperävaunun erinomaisen telin ja ketteryyden...

Asiakkaalle toimitettu traktoriasenteinen FTG Mowi P41 liikeratanosturi. Nosturiin asennetaan hakkuupää.
Miksi juuri FTG Mowi P41:

Mowi P81DT tuplateleskoopilla on uusi raskaansarjan Mowi-perheen nosturi. Se ylettää 9,4 metriin ja nostaa huikeat 1500 kg 4 metristä ja 540 kg 9,4 metristä.

Pankkopörssin pankkojen myyntiin panostetaan lisää. Nyt olemme Pankkopörssin virallinen jälleenmyyjä. Pankkopörssi on yksi johtavista puutavara-autojen pankkojen valmistajista. Tuotteet ovat laadukkaasti ja osaavasti valmistettuja. Yhdessä tehtaan kanssa muodostamme ketterän ja rehellisen toimitusketjun asiakkaan parhaaksi. Lue lisää pankot...

Asiakkaalle toimitettu traktoriasenteinen FTG Mowi P51T liikeratanosturi. Nosturiin asennetaan BioJack 300 hakkuupää.
Traktorina Valtra X120 JAKE-sovitteilla.

Uusi FTG Moheda esite on julkaistu. Esitteessä kattavasti tietoja FTG Moheda metsäperävaunuista ja -nostureista sekä lisävarusteista. Lue ja ihastu miksi juuri FTG Moheda on sinulle oikea valinta.

MYYTY: FTG Mowi 1050 P30T

Sähköohjattu, minivivut, vinssi, 10t lastikapasiteetti, runko-ohjaus, teleskooppirunko, paras ja tarkin nosturi, jossa on voimaa ja nopeutta pienellä öljymäärällä. Pärjäät tyhjäkäynnillä ja siksi energiatehokas.