UUTISET


 

Koeajopäivä 22.4.2021 klo 11-13 Joutsassa, Jokita Oy pihalla osoitteessa Höylätie 4 19650 Joutsa. Mahdollisuus testata FTG Mowi metsäperävaunua ja liikeratanosturia, todellinen premium tuote!
Samalla esillä Jokitan edustamia LP-Laitureita sekä mahdollisuus huollattaa sammutin!

Nyt on mahdollisuus testata FTG MOWI 10 t kärryä, joka on varustettu automaattisella rullavedolla. Nosturina P30T liikeratanosturi, sähköisellä ohjauksella ja minivivuilla. Sovi koeajosta ja tule testaamaan. Olemme varmoja siitä, että testin jälkeen teidät kuinka helppoa ja vakaata voi lastaaminen olla.

Tuoteperhe laajenee. FTG Källefall tuotteet mukaan valikoimaamme. Edullisimmat metsäperävaunut ja -norsturit metsäomistajille puoliammattimaiseen käyttöön. Nosturit ovat valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka takaavat kevyen omamassan ja pitkän käyttöiän. FTG Källefallin metsäperävaunut ja metsänosturit ovat ihanteellisia...

FID Engineering Oy:lle on jälleen myönnetty Asiakastiedon Suomen Vahvimmat AA sertifikaatti. Sertifikaatti myönnetään hyvän luottoluokituksen (AA) omaavalle yritykselle.

Markkinajohtaja Ruotsissa toimii myös Suomessa. Ruotsissa myytiin yhteensä 620 metsäperävaunua vuonna 2020, pudotusta vuodesta 2019 oli 15%. (730 kpl). FTG metsäperävaunuja (Mowi/Moheda) myytiin vuonna 2020 304 kpl kasvua 6% vuoteen 2019 verrattuna.

Mowi- nosturissa on ominaisuuksia, joita muissa metsänostureissa ei ole - onhan vain olemassa yksi alkuperäinen. Mowin metsäperävaunu ja nosturi on helposti ohjattava ja jouheasti liikkuva yhdistelmä nopeaan, tehokkaaseen ja tuottavaan työhön - useiksi vuosiksi eteenpäin.

Koeajopäivä on nyt onnistuneesti takana. Päivä oli onnistunut ja saimme paljon positiivista palautetta. Tuote on hyvä ja Mowi liikeratanosturin edut ovat ylivertaisia. Testaamalla tuotetta huomaat kyllä miksi näin on.

FTG Mowi koeajopäivä Leivonmäen Haapahallilla LAUANTAINA
21. MARRASKUUTA 2020 KLO 9.00-13.00
HAAPASUONTIE 199 41770 LEIVONMÄKI (Joutsa)
Nyt on mahdollista testata maailman paras liikeratanosturilla varustettu metsäperävaunu! #haapahalli #ftgmowi

Asiakkaalle luovutettiin Saksassa Egin am See:ssa sijaitsevassa Meusburgerin tehtaalla uusi neljä akselinen Meusburger MIL-4 allaskärry.