FID Capital

Unelmista totta?
Tarjoamme ratkaisuja investointien rahoittamiseen. 
Rahoitus vaatii hyväksytyn luottopäätöksen. 

Yritysrahoitukset:

Leasingrahoitus

Kaikki tuotteemme on saatavilla joustavasti Ikano Bank tai OP:n leasingrahoituksella. 

Perävaunut, nosturit, koneet ja laitteet sekä FID Smart tuotteet. Leasingissa investoit ilman pääomaa ja budjetoit helposti, kun kulut ovat ennustettavissa. Leasing tehostaa tasetta!

Osamaksurahoitus

Perävaunut, nosturit, koneet ja laitteet kätevästi OP:n osamaksurahoituksella. Osamaksurahoituksessa saat kirjanpidollisen omistusoikeuden kohteeseen, jolloin kohteen hintaan sisältyvä arvonlisävero voidaan pääsääntöisesti vähentää alv-laskelmassa.

Pienlaiterahoitus

Pienten koneiden ja laitteiden rahoitukseen. Nosturi vaa´at, telineet, kourat, pienet metsperävaunut ja nosturit ym tuotteemme.

Luoton määrä 
2500-20000€ vakuudeton luotto,
ilman käsirahaa. Käyttämällä pienlaiterahoitusta säästät käteisvarojasi. Listätietoa yrityksille tarkoitetusta OP:n pienlaite rahoituksista löydät linkistä:Kuluttaja hae OP:n pienlaiterahoitusta hankintoihin. 

Kätevällä rahoituksella pääset nauttimaan esimerkiksi MATE X biken ominaisuuksista.

Näin hoidat hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella.

• Rahoitus 2 500 - 20 000 €.
• Edullinen korko OP-prime + 6,95%*.
• Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
• Ei luoton perustamismaksua.
• Takaisinmaksuaika 1-6 vuotta.
• Laskutuspalkkio 7 €/kk.
• Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.

Voit itse tehdä netissä rahoitushakemuksen helposti ja nopeasti. Hae rahoitusta alla olevasta linkistä

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 8,78 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 %, (7,20 % 08/19), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 954,21 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.