FID Capital

Unelmista totta?
Tarjoamme ratkaisuja investointien rahoittamiseen. 
Rahoitus vaatii hyväksytyn luottopäätöksen. 

Yritysrahoitukset:

Leasingrahoitus

Kaikki tuotteemme on saatavilla joustavasti Ikano Bank tai OP:n leasingrahoituksella. 

Perävaunut, nosturit, koneet ja laitteet sekä FID Smart tuotteet. Leasingissa investoit ilman pääomaa ja budjetoit helposti, kun kulut ovat ennustettavissa. Leasing tehostaa tasetta!

Kysy lisää!

Osamaksurahoitus

Perävaunut, nosturit, koneet ja laitteet kätevästi OP:n osamaksurahoituksella. Osamaksurahoituksessa saat kirjanpidollisen omistusoikeuden kohteeseen, jolloin kohteen hintaan sisältyvä arvonlisävero voidaan pääsääntöisesti vähentää alv-laskelmassa.

Pienlaiterahoitus

OP:n Pienlaiterahoitus on helppo ja edullinen tapa rahoittaa yritysten rekisteröivät ja rekisteröimättömät koneet ja laitteet, työkalut, varaosat, lisälaitteet ja tarvikkeet sekä huollot ja korjaukset. Hankittavien tuotteiden omistusoikeus siirtyy ostajayritykselle heti, eikä käsirahaakaan tarvita. Takaisinmaksu on joustava ja rahoituksen voi myös koska tahansa maksaa pois.

Luoton määrä 
2500-20000€ vakuudeton luotto, ilman käsirahaa.


Käyttämällä pienlaiterahoitusta säästät käteisvarojasi. Listätietoa yrityksille tarkoitetusta OP:n pienlaiterahoituksista löydät linkistä:


Kuluttaja hae OP:n pienlaiterahoitusta hankintoihin. 

OP:n Pienlaiterahoitus on helppo ja edullinen tapa rahoittaa kotiin tai mökille tarvittavat koneet ja laitteet, työkalut ja tarvikkeet sekä huollot ja korjaukset. Takaisinmaksu on joustava. Et ole sidottu ennalta sovittuun lyhennysaikaan, vaan tilanteesi muuttuessa voit koska tahansa maksaa koko luoton pois. 

Voit itse tehdä netissä rahoitushakemuksen helposti ja nopeasti. Hae rahoitusta alla olevasta linkistä

Kuluttaja: Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 8,75 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 %, (7,20 % 6/2020), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 945 euroa. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 euron minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki

Luoton määrä 2500-20000€

  • Ei luoton perustamismaksua. Ei käsirahaa.
  • Ei vakuuksia eikä takaajia. 
  • Omistusoikeus heti  

Osa tuotteista myös kätevästi Klarna laskulla kuluttajille ja yrittäjille.

Tarjoamme jokaiseen tilanteeseen sopivimman maksutavan. Maksa verkkopankkimaksulla tai kortilla heti. Maksa myöhemmin joko 14-päivän ilmaisella maksuajalla tai pilkkomalla suuremmat maksut eriin. Sinä ostat. Sinä päätät.


Liikkeessämme asioidessasi hoidat pienet ostokset kätevästi kortilla tai puhelimen lähimaksulla