FID Consult

Me suunnittelemme ideanne tuottavaksi

First Impressive Developer 

Palveluidemme avulla tuotamme tilaajalle ensimmäistä kertaa kehitystoimenpiteet, jotka todella vaikuttavat. 

Kehitä - Kasva - Onnistu - Menesty

1. Kehittämistarpeiden tunnistaminen ja toimenpiteiden suunnittelu 
2. Suunnitelman toteutus
3. Toimenpiteiden vaikutusten seuranta ja toimenpiteiden jatkojalostus tarvittaessa
4. Saavutettujen hyötyjen toteaminen ja analysointi (taloudelliset mittarit) 

Liikkeenjohdon konsultointi

Oletko perustamassa yritystä? Kaipaatko apua investointien ja rahoitusten järjestelyissä? Oletko tietoinen yritystukimuodoista, joita voit hakea? Kiinnostaisiko kasvu ja kansainvälistyminen? 

Hankkinnat

Tarvitsetko uusia toimittajia tai vaihtoehtoisesti uusia menetelmiä? Etsimme ja kilpailutamme sinulle luotettavia ja laadukkaita toimittajia. Verkostomme kautta saatavilla mm. komposiittituotteet, teräsrakenteet, laserpalvelut, taivutukset, koneistukset ja paljon muita alihankintatuotteita sekä pientarvikkeita.

Logistiikka

Tökkiikö toimitusketju, eikö materiiaalivirrat toimi? Syntyykö ylimääräisiä arvonlisiä? Maksatko tuottamattomista vaiheista? Katsotaan kerrasta prosessit kuntoon. Me hoidamme sinulle luotettavat kumppanit sekä viilaamme prosessinne kuntoon. Ne menestyvät, joilla on toimivat logistisetprosessit sekä kyky vastata asiakkaiden tarpeeseen nopeasti ja tehokkaasti.

Myynnin edistämisen

Luomme yrityksellesi uuden myyntistrategian ja teemme kanssanne myyntiä. Laajan ja kattavan verkostomme sekä tuottavan myyntityön avulla saamme yrityksenne myynnin uudelle tasolle. Myydään yhdessä ratkaisuja ja asiakashyötyjä.

Strategian selkeytys

Onko suunta hukassa? Ota yhteyttä. Tavoitteena menestyminen.

Tuotteistaminen

Avustamme uusien tuotteiden, ideoiden ja innovaatioiden kehittämisessä sekä markkinoille saattamisessa. Ideasta tuotteeksi. 

Järjestelmät

Voimme rakentaa myös laatu-, ympäristö-, turvallisuus-, hitsaus- sekä Med -järjestelmät ja niiden kehityspalvelut.