FID Cranes

PUUTAVARANOSTURIT JA METSÄPERÄVAUNUT

FID Cranes maahantuo ja myy puutavaranostureita sekä  metsäperävaunuja ja nostureita. 

Kilpailuetuna on osaava tekninen tuki, joustava ja nopea palvelu. Meillä on suorayhteys tehtaisiin. 

Tarjoamme tarvittaessa rahoitusleasing- tai osamaksurahoitussopimukset. Pienemmät kohteet kätevästi pienlaiterahoituksella!

Edustukset:

Forest Technology Group (FTG) konsernin tuotteet:
Ruotsalaisen FTG Cranes Ab:n FTG Mowi, FTG Moheda sekä
Liettualaisen FTG Baltic UAB:n FTG Forest mallit.
 
FTG on Bruks Siwertell AB: n tytäryhtiö. Toimitamme myös FTG V-Kran puutavaranostureiden varaosat. Tuotteet on varusteltavissa Nisula Forest ja Naarva hakkuupäillä ja energiakourilla. 

Lisäksi edustamme itävaltalaisen Penz Crane GmbH:n raskaankaluston raakapuunkäsittelyyn tarkoitettuja ajoneuvonostureita.


AMMATTILAISEN METSÄPERÄVAUNUT
JA NOSTURIT

FTG Mowi metsäperävaunut ja -nosturit. Helppo käyttöinen liikeratanosturi ammatti- ja puoliammattikäyttöön. Kokonaistaloudellisin valinta, energiatehokas ja korkea jälleenmyyntiarvo. Alhaiset käyttö- ja ylläpitokustannukset. Valmistettu FTG Cranes AB:n tehtaalla Ruotsissa Bäckeforssissa. Lue lisää:


FTG Moheda metsäperävaunut ja -nosturit. Metsäalan ammattilaisten suunnittelema vankka ja kestävä rakenne ammatti- ja puoliammattikäyttöön. Omaa erinomaisen kyvyn liikkua vaikeassa maastossa. Arvostettu merkki, jonka jälleenmyyntiarvo on korkea. Alhaiset käyttö- ja ylläpitokustannukset. Valmistettu FTG Cranes AB:n tehtaalla Ruotsissa Bäckeforssissa. Lue lisää: 


ISÄNTÄLINJAN METSÄPERÄVAUNUT JA NOSTURIT

FTG Källefall metsäperävaunut ja -nosturit

Edullisimmat metsäperävaunut ja -norsturit metsäomistajille puoliammattimaiseen käyttöön. Nosturit ovat valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka takaavat kevyen omamassan ja pitkän käyttöiän. FTG Källefall metsäperävaunut ja metsänosturit ovat ihanteellisia metsämateriaalien kuljettamiseen ja lastaamiseen. Källefall on sama tuote kuin Forest. Nimi vain vaihtuu vaiheittain. 
Valmistettu Liettuassa FTG Baltic UAB tehtaalla. Vilnassa. 
Lue lisää:


NAARVA

Traktorinosturit on varusteltavissa Naarvan laadukkailla tuotteilla. Kaatopäät, energiakourat, sykeharvesterit ja perkaajat monipuoliseen puunkorjuuseen ja nuoren metsän hoitoon sekä järeä halkaisulaite polttopuun pilkkomiseen. 


PUUTAVARANOSTURIT

Penz Crane puutavaranosturit

Penz 12L Puutavaranosturi lyhytpuulle
Penz 12L Puutavaranosturi lyhytpuulle

FTG V-KRAN Varaosat

Toimitamme V-Kran varaosat.

Myynti, varaosat, huolto


Me etsimme juuri sinulle sopivimman asennus- ja huoltoliikkeen. 

Huoltopisteet:

Hirvensalmi: Vientikone Oy
Joutsa: FID Service  koko Suomi
Joutsa: TMI Antti Kyyhkynen
Joutsa: Protek Service / huolto-auto koko Suomi
Leivonmäki: Haapahalli
Pieksämäki: Naaran kuljetushuolto Oy
Söörmarkku: Ranttiän Kone Oy 

FID Cranes puutavaranosturit, myös käytetyt Vkran, V-Kran, V KRAN,  Penz, Kesla, Hiab, Loglift, Jonsered, LIV, Epsilon, Palfinger, Kronos, Palms, Joutsa, Kire, Nokka Kronos Oniar BMF Farmi Country Jusmara Farma Palms Hypro Multiforest Farmer Joutsa Kere Kesla Junkkari Patruuna MTM Forest Kellfri Kranman Mowi Moheda FTG Källefall  f