Edustukset

Edustamme kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä.

FID Tools

Ammattilaisten työkalut, tarvikkeet, koneet ja laitteet sekä varaosat. Tarjoamme tuotteet asennettuina myös yksityisille. Mahdollistamme joustavat maksuehdot.

Liikkeessämme asioidessasi hoidat pienet ostokset kätevästi kortilla tai puhelimen lähimaksulla sekä Klarnan joustavilla ratkaisuilla. 

Metsäperävaunut, nosturit,  Naarva ja Nisula energiakourat ja hakkuupäät, Intermercato vaa´at sekä kourat ym tarvikkee, Penz Crane, V-Kran, Mowi- ja Moheda tuotteet ja varaosat. Puutavaranostureiden vaa´at, kourat. Intermercato purku- ja lajittelukourat myös kaivinkoneisiin.
Hydrauliikkatuotteet ja -tarvikkeet. Dunlophiflex


Raskaan kaluston ja maanrakennuksen tuotteet, tarvikkeet ja varaosat. Meusburger, perävaunujen työkalulaatikot, Pankkopörssin ja Alucar pankot ym raskaan kaluston tuotteet ja tarvikkeet. Kuljetuskaluston päällirakenneosat ja tarvikkeet. Laatikot, ECCO vararoitusvalot ja LED valot sekä muut tarvikkeet. Intermercato purku- ja lajittelukourat myös kaivinkoneisiin. 
NTC
 maantiivistäjät


IT-alan tuotteet ja tarvikkeet koneisiin ja laitteisiin sekä teollisuuteen. Kaikki mitä yrityksessäsi tarvitset. Tuotteet ja palvelut ammattimaiseen käyttöön. Tietokoneet, puhelimet, verkkolaitteet, Info TV:t, hiiret, näppäimistöt, teollisuuskoneet, älylaitteet, Genzo radiopuhelimet ym UUTENA RAM MOUNTS kiinnitystarvikkeet ammattikäyttöön!

Teollisuuskomponentit Logiikat, anturit, kaapelit, keskukset ym. tarvikkeet myös suunnitelmat ja asennukset. Minilogiikalla ratkaiset monta ongelmaa! 

Sähköalan tuotteet ja tarvikkeet sekä hälytin- ja valvontajärjestelmät. Myös sähköautojen latausasemat, valaisimet, älykkään kodin tuotteet ja muut tarvikkeet.