FID Tools

Ammattilaisten työkalut, tarvikkeet, koneet ja laitteet sekä varaosat. Tarjoamme tuotteet asennettuina myös yksityisille. Mahdollistamme joustavat maksuehdot.


IT-alan tuotteet ja tarvikkeet koneisiin ja laitteisiin sekä teollisuuteen. Kaikki mitä yrityksessäsi tarvitset. Tuotteet ja palvelut ammattimaiseen käyttöön. Tietokoneet, puhelimet, verkkolaitteet, Info TV:t, hiiret, näppäimistöt, teollisuuskoneet, älylaitteet, Genzo radiopuhelimet ym UUTENA RAM MOUNTS kiinnitystarvikkeet ammattikäyttöön!

Raskaan kaluston tuotteet, tarvikkeet ja varaosat. Meusburger, Penz Crane, V-Kran, Mowi- ja Moheda tuotteiden varaosat. Puutavaranostureiden vaa´at, perävaunujen työkalulaatikot ym raskaan kaluston tuotteet ja tarvikkeet.

Teollisuuskomponentit Logiikat, anturit, kaapelit, keskukset ym. tarvikkeet myös suunnitelmat ja asennukset. Minilogiikalla ratkaiset monta ongelmaa!

Sähköalan tuotteet ja tarvikkeet sekä hälytin- ja valvontajärjestelmät. Myös sähköautojen latausasemat, valaisimet, älykkään kodin tuotteet ja muut tarvikkeet.

Kuljetuskaluston päällirakenneosat ja tarvikkeet. Metaldon päällirakenteet sekä Wintersteel nosturitelineet. Laatikot ja muut tarvikkeet. 

Hydrauliikkatuotteet ja -tarvikkeet.

Edustukset

Edustamme kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä.

Autoterm lisälämmittimet
Autoterm lisälämmittimet
WINTERSTEEL nosturitelineet
WINTERSTEEL nosturitelineet