Tarjoukset

Oukitel ja Ulefone puhelimet, Lenovo ja HP kannettavat, RAM-MOUNTS TELINEET sekä muut tarvikkeet ammattikäyttöön kilpailukykyiseen hintaa myös asennettuna.  

Voimassa 30.6.2021, tai niin kauan kuin tavaraa on varastossa, hinnat sis alv 24%. FCA JOUTSA

Liikkeessämme asioidessasi hoidat pienet ostokset kätevästi kortilla tai puhelimen lähimaksulla sekä Klarnan joustavilla ratkaisuilla. 

FID Tools

Ammattilaisten työkalut, tarvikkeet, koneet ja laitteet sekä varaosat. Tarjoamme tuotteet asennettuina myös yksityisille. Mahdollistamme joustavat maksuehdot.


IT-alan tuotteet ja tarvikkeet koneisiin ja laitteisiin sekä teollisuuteen. Kaikki mitä yrityksessäsi tarvitset. Tuotteet ja palvelut ammattimaiseen käyttöön. Tietokoneet, puhelimet, verkkolaitteet, Info TV:t, hiiret, näppäimistöt, teollisuuskoneet, älylaitteet, Genzo radiopuhelimet ym UUTENA RAM MOUNTS kiinnitystarvikkeet ammattikäyttöön!

Raskaan kaluston tuotteet, tarvikkeet ja varaosat. Meusburger, Penz Crane, V-Kran, Mowi- ja Moheda tuotteiden varaosat. Puutavaranostureiden vaa´at, perävaunujen työkalulaatikot ym raskaan kaluston tuotteet ja tarvikkeet.

Teollisuuskomponentit Logiikat, anturit, kaapelit, keskukset ym. tarvikkeet myös suunnitelmat ja asennukset. Minilogiikalla ratkaiset monta ongelmaa!

Sähköalan tuotteet ja tarvikkeet sekä hälytin- ja valvontajärjestelmät. Myös sähköautojen latausasemat, valaisimet, älykkään kodin tuotteet ja muut tarvikkeet.

Kuljetuskaluston päällirakenneosat ja tarvikkeet. Metaldon päällirakenteet sekä Wintersteel nosturitelineet. Laatikot ja muut tarvikkeet. 

Hydrauliikkatuotteet ja -tarvikkeet.

Edustukset

Edustamme kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä.

Autoterm lisälämmittimet
Autoterm lisälämmittimet
WINTERSTEEL nosturitelineet
WINTERSTEEL nosturitelineet