Edustukset

Edustamme kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä. Kysy tarjous!

Renkaat

UUTTA! Meiltä kilpailukykyiseen hintaan ketterästi kuorma-autojen uudet ja pinnoitetut renkaat sekä vanteet. Raskaiden renkaiden tarjonnasta löytyvät maatalousrenkaat, maansiirto- ja teollisuusrenkaat sekä metsätalouden renkaat. Lisäksi saatavilla kattavasti 2-pyöräisten renkaat. LUE LISÄÄ! 

FID Tools

Ammattilaisten työkalut, tarvikkeet, koneet ja laitteet sekä varaosat. Tarjoamme tuotteet asennettuina myös yksityisille. Mahdollistamme joustavat maksuehdot. Alla lisätietoja edustuksistamme. Kysy lisää rohkeasti!

Pienet ostokset kätevästi kortilla tai puhelimen lähimaksulla sekä Klarnan joustavilla ratkaisuilla. Isoimmat ostokset kätevästi vakuudettomalla pienlaiterahoituksella. 

Osa tuotteistamme on tilattavissa verkkokaupastamme.

Metsäperävaunut, nosturitNaarva ja Nisula energiakourat ja hakkuupäät, Intermercato vaa´at sekä kourat ym tarvikkee, Penz Crane, V-Kran, MowiMoheda, Forest tuotteet ja varaosat. Puutavaranostureiden vaa´at, kourat. Intermercato purku- ja lajittelukourat myös kaivinkoneisiin.
Hydrauliikkatuotteet ja -tarvikkeet. Dunlophiflex
Traktorien varaosat, kaikki merkit!


Raskaan kaluston ja maanrakennuksen tuotteet, tarvikkeet ja varaosat. Meusburger, perävaunujen työkalulaatikot, Pankkopörssin pankot ja Alucar pankot ym raskaan kaluston tuotteet ja tarvikkeet. Kuljetuskaluston päällirakenneosat ja tarvikkeet. Laatikot, ECCO varoitus- ja työvalot sekä LED valot sekä muut tarvikkeet. Intermercato purku- ja lajittelukourat myös kaivinkoneisiin. 
NTC
 maantiivistäjät. Säiliöt polttoaineen kuljetukseen ja varastointiin. Renkaat


IT-alan tuotteet ja tarvikkeet koneisiin ja laitteisiin sekä teollisuuteen. Kaikki mitä yrityksessäsi tarvitset. Tuotteet ja palvelut ammattimaiseen käyttöön. Tietokoneet, puhelimet, verkkolaitteet, Info TV:t, hiiret, näppäimistöt, teollisuuskoneet, älylaitteet, laturit ja tarvikkeet, Genzo radiopuhelimet ym UUTENA RAM MOUNTS kiinnitystarvikkeet ammattikäyttöön!

Teollisuuskomponentit Logiikat, anturit, kaapelit, keskukset ym. tarvikkeet myös suunnitelmat ja asennukset. Minilogiikalla ratkaiset monta ongelmaa! 

Sähköalan tuotteet ja tarvikkeet sekä hälytin- ja valvontajärjestelmät. Myös sähköautojen latausasemat, valaisimet, älykkään kodin tuotteet ja muut tarvikkeet.

Tarjouspyynnöt ja yhteydenotto:

Kuvia

Kuvia toimitetuista tuotteista