Edustukset

Edustamme kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä.

FID Tools

Ammattilaisten työkalut, tarvikkeet, koneet ja laitteet sekä varaosat. Tarjoamme tuotteet asennettuina myös yksityisille. Mahdollistamme joustavat maksuehdot.

Liikkeessämme asioidessasi hoidat pienet ostokset kätevästi kortilla tai puhelimen lähimaksulla sekä Klarnan joustavilla ratkaisuilla. 

Metsäperävaunut, nosturit, energiakourat, hakkuupäät, vaa´at, kourat ym tarvikkee, Penz Crane, V-Kran, Mowi- ja Moheda tuotteiden varaosat. Puutavaranostureiden vaa´at, kourat, energiakourat ja hakkuupäät,  
Hydrauliikkatuotteet ja -tarvikkeet. Dunlophiflex


Raskaan kaluston tuotteet, tarvikkeet ja varaosat. Meusburger, perävaunujen työkalulaatikot, Pankkopörssin ja Alucar pankot ym raskaan kaluston tuotteet ja tarvikkeet. Kuljetuskaluston päällirakenneosat ja tarvikkeet. Metaldon päällirakenteet sekä Wintersteel nosturitelineet. Laatikot, ECCO vararoitusvalot ja LED valot sekä muut tarvikkeet.  

WINTERSTEEL nosturitelineet
WINTERSTEEL nosturitelineet
Autoterm lisälämmittimet
Autoterm lisälämmittimet

IT-alan tuotteet ja tarvikkeet koneisiin ja laitteisiin sekä teollisuuteen. Kaikki mitä yrityksessäsi tarvitset. Tuotteet ja palvelut ammattimaiseen käyttöön. Tietokoneet, puhelimet, verkkolaitteet, Info TV:t, hiiret, näppäimistöt, teollisuuskoneet, älylaitteet, Genzo radiopuhelimet ym UUTENA RAM MOUNTS kiinnitystarvikkeet ammattikäyttöön!

Teollisuuskomponentit Logiikat, anturit, kaapelit, keskukset ym. tarvikkeet myös suunnitelmat ja asennukset. Minilogiikalla ratkaiset monta ongelmaa! 

Sähköalan tuotteet ja tarvikkeet sekä hälytin- ja valvontajärjestelmät. Myös sähköautojen latausasemat, valaisimet, älykkään kodin tuotteet ja muut tarvikkeet.