UUTISET


 

Olemme laajentaneet ja uudistaneet tarjottavia joustavia ja luotettavia rahoitusratkaisuja. Meillä on nyt tarjota ratkaisut yrittäjille ja myös kuluttajille, niin pieniin kuin suurempiin hankintoihin.

FTG MOWI KOEAJOPÄIVÄ Luhangan torilla 15.5.2021 klo 10-13 Paikalla paljon muuta mukavaa nähtävää ja ostettavaa. mm. Jokitan LP-Laiturit ja hälytinlaitteet, vuokrattavat vapaa-ajan laitteet, sammutinhuolto, Lähitori, peräkonttikirppistä sekä tietysti paikkakunnan mahtavat yritykset ja heidän palvelut! www.luhanka.fi

FTG MOWI KOEAJOPÄIVÄ RUTALAHDESSA 1.5.2021 klo 9-15 Rautsillantie 10 41710 RUTALAHTI #metsäperävaunu #ftgmowi #nosturi #liikeratanosturi #mowi #joutsa #rutalahti #toivakka

Koeajopäivä 22.4.2021 klo 11-13 Joutsassa, Jokita Oy pihalla osoitteessa Höylätie 4 19650 Joutsa. Mahdollisuus testata FTG Mowi metsäperävaunua ja liikeratanosturia, todellinen premium tuote!
Samalla esillä Jokitan edustamia LP-Laitureita sekä mahdollisuus huollattaa sammutin!

Nyt on mahdollisuus testata FTG MOWI 10 t kärryä, joka on varustettu automaattisella rullavedolla. Nosturina P30T liikeratanosturi, sähköisellä ohjauksella ja minivivuilla. Sovi koeajosta ja tule testaamaan. Olemme varmoja siitä, että testin jälkeen teidät kuinka helppoa ja vakaata voi lastaaminen olla.

Tuoteperhe laajenee. FTG Källefall tuotteet mukaan valikoimaamme. Edullisimmat metsäperävaunut ja -norsturit metsäomistajille puoliammattimaiseen käyttöön. Nosturit ovat valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka takaavat kevyen omamassan ja pitkän käyttöiän. FTG Källefallin metsäperävaunut ja metsänosturit ovat ihanteellisia...

FID Engineering Oy:lle on jälleen myönnetty Asiakastiedon Suomen Vahvimmat AA sertifikaatti. Sertifikaatti myönnetään hyvän luottoluokituksen (AA) omaavalle yritykselle.

Markkinajohtaja Ruotsissa toimii myös Suomessa. Ruotsissa myytiin yhteensä 620 metsäperävaunua vuonna 2020, pudotusta vuodesta 2019 oli 15%. (730 kpl). FTG metsäperävaunuja (Mowi/Moheda) myytiin vuonna 2020 304 kpl kasvua 6% vuoteen 2019 verrattuna.

Mowi- nosturissa on ominaisuuksia, joita muissa metsänostureissa ei ole - onhan vain olemassa yksi alkuperäinen. Mowin metsäperävaunu ja nosturi on helposti ohjattava ja jouheasti liikkuva yhdistelmä nopeaan, tehokkaaseen ja tuottavaan työhön - useiksi vuosiksi eteenpäin.