UUTISET


 

Lokakuun tarjouksessa valmiit paketit. Kaikki tuotteet nähtävillä ja koekäytettävissä koko lokakuun Joutsassa Teboil Huttulan pihalla. Soita ja sovi testi 010 - 20 20 540

Lanseeraamme uudet metsäkuormaajanosturit M51Tja M41T, jotka ovat tarkoitettu metsäperävaunujen ja kevyempien metsäkonenostureiden keskiluokkaan.

Asiakkaalle luovutettiin 29.7.2021 MOWI 1050WD metsäperävaunuja P30T liikeratanosturi. Keskeisin valintakriteeri oli ruotsalainen laatu yhdistettynä ominaisuuksiin, joita muilla ei ole.

Syksyn tilauksia kirjataan kovaa vauhtia. Muutamia tuotteita on tulossa varastoon. Varastomallien ennakkotilaajille merkittäviä etuja. Varastokoneet saapuvat syyskuussa.

Kauttamme on saatavilla juuri Suomen olosuhteisiin suunniteltu puutavaraperävaunu AH-560 tai vaihtoehtoisesti juuri sinun toiveiden mukainen ratkaisu.

Mowi metsäperävaunun ja -nosturin koeajopäivä Leivonmäelle 6.6.2021 klo 12-15 Hyvän Mielen Kyläkaupalla.

Olemme laajentaneet ja uudistaneet tarjottavia joustavia ja luotettavia rahoitusratkaisuja. Meillä on nyt tarjota ratkaisut yrittäjille ja myös kuluttajille, niin pieniin kuin suurempiin hankintoihin.