Uusia tuotemerkkejä FID Cranes yksikön valikoimaan

01.07.2020

FID Engineering Oy ja FTG Cranes Ab ovat sopineet Moheda ja Mowi isäntäluokan metsäperävaunujen ja nostureiden maahantuonnin ja markkinoinnin aloittamisesta Suomessa. 

FTG Cranes Ab on ylivoimaisesti Ruotsin markkinoiden ykkönen isäntäluokan metsäperävaunujen ja nostureiden segmentissä. FTG Forest kehittää, valmistaa ja markkinoi useita ainutlaatuisia tuotteita metsäraaka-aineen korjuuseen, kuljetukseen ja jalostukseen.

Kaikki tuotteet on kehitetty, valmistettu ja testattu Ruotsissa vastaamaan pohjoismaisten asiakkaiden tarpeita. Näin ollen ne sopivat myös täydellisesti Suomen markkinoille.

Uskomme, että Suomen kilpailuilla markkinoilla voimme pärjätä näillä laadukkailla Ruotsissa valmistetuilla tuotteilla. FID Cranes yksikkö pystyy tarjoamaan kaikki tuotteensa ketterästi ja joustavasti leasing- tai osamaksurahoituksella. Tarvittaessa, jopa ilman käsirahaa. 

Toimintaa kehitetään kohti syksyn Finnmetko messuja, jolloin lopullinen myyntistrategia vahvistetaan. Kyseessä on merkittävä strategiamme mukainen, huolella suunniteltu kehitysaskel FID Engineering Oy:n toiminnassa. 

Lisätietoja:

Pekka Huikko / 010 2020542  

Lue lisää tuotteistamme: