Asiakkaalle MOWI 1050WD + P30T nosturi

30.07.2021

Asiakkaalle luovutettiin 29.7.2021 MOWI 1050WD metsäperävaunuja P30T liikeratanosturi. Keskeisin valintakriteeri oli ruotsalainen laatu yhdistettynä ominaisuuksiin, joita muilla ei ole. 

Varustelu:

 • Renkaat 400/55x22.5 TRAC 
 • G-210S Symetrisk Koura GR30/FR7
 • Kääntäjä Rotator GR30 jarrullinen riipuke
 • Tukijalat 10/12t
 • Vaunun ohjaus traktorista
 • Pumppu 70lit / 540 rpm
 • Min öljy 46 lit MH100WD
 • EHC venttiilit minivivut, näyttö
 • Hydraulinen vinssin MV1400 nosturilavalla
 • Radio-ohjaus, vinssi Amp Sesam
 • Venttiili EX38/11 EHC Mowi nosturille ja voiman siirrolle
 • Työkalupakki
 • Pyörimisen pysäytin
 • Moottorisahan pidike
 • Väkipyörä, avattava
 • LED työvalot nosturipuomissa
 • Palosammutin ja telin


Parempi ajettavuus ja pito voi olla tarpeen päästäksesi vaikeissa olosuhteissa eteenpäin. Mowi 1050WD on varusteltu vetämään kaikilla neljällä pyörällään. Rullat pyörien välissä tarjoavat turvallisen ja helppokäyttöisen rakenteen vähäisellä huollon tarpeella. Renkaat ovat 400/55x22,5 1050WD kantavuus on 10 tonnia ja lastausalue 2,3 m2. Teleskooppiset tukijalat ja oma hydraulijärjestelmä. Mowi 1050WD on varusteltu Mowi P30T nosturilla (ulottuvuus 6,7 metriä janostovoima 340 kg täydessä pituudessa).

Ainutlaatuiset Mowin edut: helppo ajettavuus, korkea ulottovuus, vakaa ja turvallinen.
EHC sähköohjaus minivuilla ja näytöllä. (näyttöön on mahdollista integroida kamera)
Rullaveto
Ulosottopumppu, öljysäiliö ja hydrauliikka lohkot.
Jatkettavarunko
Runko-ohjaus. (ohjauksen hydrauliikka traktorista)
Lohkot suojassa nosturipuomin alla ja vedettävissä esiin huoltoa varten.
Todella nopea asentaa ajokuntoon.
Helppo ajaa, tarkka, energiatehokas ja toimii pienillä kierroksilla.
Korkeanostokorkeus
Teleskooppi

Mowi- nosturissa on ominaisuuksia, joita muissa metsänostureissa ei ole - onhan vain olemassa yksi alkuperäinen. Mowin metsäperävaunu ja nosturi on helposti ohjattava ja jouheasti liikkuva yhdistelmä nopeaan, tehokkaaseen ja tuottavaan työhön - useiksi vuosiksi eteenpäin. 

Ainutlaatuinen paralleelinosturi. Nosturivalmistajat ympäri maailmaa ovat yrittäneet kopioida Mowin keksimää paralleelipuomia, mutta alkuperäinen on aina alkuperäinen. Nosturi liikkuu tarkasti tasaisella nopeudella, lastaus käy nopeasti, jouhevasti ja turvallisesti. 

Mowi- vaunu tekee yhdistemästä täydellisen. Vaunu on suunniteltu Mowi- nosturin ominaisuuksien pohjalta. Nosturin rakenne on vahva, siinä on kaksitoiminen hydrauliikka, jonka johdosta tiettyjä malleja voidaan käyttää myös ilman tukijalkoja. Mowi tunnetaan erityisesti valinnaisesta ohjauksesta, hyvin suojatuista sylintereistä, siirrettävistä pankoista ja vahvoista tukijaloista. Vaunun runko- ja alustan sileä rakenne helpottaa ajamista kantojen ja kivien yli. Matalan painopisteen ansiosta vaunu on stabiili lastattaessa ja purettaessa, myös ilman tukijalkoja. 

Ruotsalaista laatua ja koeteltu kestävä rakenne Mowin nosturit ja vaunut valmistetaan 100 prosenttisesti Ruotsissa. Myös tuotekehityksestä vastaavat ruotsalaiset metsäkonealan pitkän kokemuksen asiantuntijat modernissa Etelä-Ruotsissa sijaitsevassa Bäckeforsin tehtaassa. Varma ja vahva rakenne. Sylinterit ovat hyvin suojattu kuten älykkäästi suunnitellut letkutkin. Nosturin puomisto valmistetaan korkealuokkaisesta teräksestä, se on kevyt mutta kestävä. Huolellinen materiaali- ja komponenttivalinta takaavat laadun. Sekä nosturit että vaunut koeajetaan tehtaalla ennen toimituksia asiakkaille. Turvallisuutta ja varmuutta Mowi on suunnitellut nosturit sopiviksi juuri oikeille vaunuillensa. Matala painopiste ja tasapainon takaava vaunun rakenne merkitsevät turvallisuutta. Mowin yli 30 vuoden kokemus takaavat laadun, ammattitiedon ja jatkuvuuden.

Mowin taloudellisuus: Matalien(pienten) öljyvirtausten johdosta traktoria voidaan ajaa matalilla kierroksilla, se säästää polttoainekuluissa ja tarkoittaa pitkää käyttöikää. Alhaiset käyttökustannukset ja oikein huollettuna Mowi tarkoittaa pitkäikäistä ja tuottavaa investointia, jonka jälleenmyyntiarvo säilyy. Monipuolisuus Mowi- nosturin liikeradat ja muut ominaisuudet tekevät siitä myös erityisen sopivan muihin töihin. Esimerkiksi suursäkkien käsittelyyn, hakkeen syöttöön, paalien käsittelyyn ja ojien perkaukseen. Nosturiin voi asentaa pienen harvesterin(monitoimikoneen) kouran tai energiapuukahmarin. Korkeaa ulottuvuutta voi hyödyntää moneen eri tarpeeseen.

Lue lisää: